Over ons

Bare Metal is in 2017 opgericht door Emiel Bongers. Met ruim 8 jaar ervaring in de metaalbewerking heeft hij dit jonge bedrijf opgestart vanuit zijn passie voor metaal.

Als team streeft Bare Metal ernaar om uw wens als klant voorop te stellen. Dit met de kanttekening dat we u graag adviseren; wij hebben tenslotte als specialist jarenlang ervaring en willen samen met u het beste resultaat bereiken. U zorgt voor een wens en wij brengen u de ideeën.

Bent u op zoek naar een product, dan is Bare Metal er zowel voor particulieren als kleine en grote bedrijven. Wij ontwikkelen ons maatwerk zowel uit staal, cortenstaal, RVS en aluminium. Wij denken graag met u mee in de mogelijkheden.

Dienstverlening

Lees hieronder meer over wat Bare Metal voor u kan betekenen

Maatwerk voor uw thuis

Bare Metal staat graag voor u klaar om mee te denken in uw behoeften. Graag ontwikkelen wij samen met u een stukje maatwerk dat aansluit bij uw wensen. 

Zakelijk projecten

Bare Metal helpt u en uw bedrijf graag een stapje verder met het juiste metaalwerk. Of het nu gaat om complete project-inrichting of enkele onderdelen welke u ondersteunen in uw bedrijfsproces: Bare Metal gaat graag met u om de tafel om uw plannen concreet te maken.

Producten

Naast maatwerk is Bare Metal op dit moment ook druk bezig met de ontwikkeling van een eigen productlijn. Houd onze webpagina goed in de gaten.

TOP